Uluslararası AR-GE İşbirlikçileri Zirvesi ve Fuarı
17 Nisan 2017
Rekabetçilik ve Yenilik Programı
2 Mayıs 2017

T.H.S.S İMES İMALAT VE MAKİNA ENDÜSTRİSİ TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ , 2016 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısını, Four Points By Sheraton Otelde Gerçekleştirdi.

İmes OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Başkanlığında, İmes OSB Başkan Yardımcısı Ahmet Tokkan, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu , Müteşebbis Heyeti ve Sanayicilerin katılımıyla, Dudullu Four Points By Sheraton otelde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kahvaltı ikramının ardından, saygı duruşu ile başlayan program; Yönetim ( tasfiye ) Kurulu yıllık çalışma raporunun okunması ile devam etti. Raporun sunumunu gerçekleştiren; İmes OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, büyüyen İMES markasının kendilerine daha fazla sorumluluk yüklediğini dile getirerek; Ar-Ge ve İnovasyona daha fazla yöneldiklerini ve Üniversite- Sanayi işbirliğine her zamandan daha fazla önem verdiklerini sözlerine ekleyerek  ne mutlu ki başladığımız noktanın çok ötesindeyiz dedi.

Bir Rüyayı Gerçekleştirdik

İMES OSB içerisinde yer alan yatırımların kalitesine ve ciddi oranda artışına vurgu yapan Küçükay, bölge OSB’ler arasında hızla farklılaştıklarını, örnek gösterilen ve takdir edilen bir OSB olduklarını söyledi.  Modern – marka bir OSB yaratmış olmanın bilinciyle daha fazla çalıştıklarını ve bu anlamda  Yalova’da kurulacak Yalova İMES OSB ile, teknoloji ve katma değerli üretimlerini pekiştireceklerini sözlerine ekledi.

 Denetim Kurulu raporunun- Bilanço ve gelir-gider farkı hesabının okunması, Okunan raporların, bilanço ve gelir-gider hesaplarının müzakeresi ve oylanması, Yönetim (tasfiye) ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası, yönetim (Tasfiye Memurları) ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimi, Kooperatifi temsilen Kocaeli-Gebze VI. (İMES) Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi organlarında görev alan kişilerin seçimi, 2017 yılı çalışma programı ve tahmini bütçenin okunması, ortakların yapacakları ödemelerin miktar, zaman ve ödeme esaslarının belirlenmesi, yapılacak bu tahsilatların Kocaeli-Gebze VI (İMES) Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin banka hesaplarına aktarılması ve  OSB ile  yapılması gereken her türlü  iş ve işlemler konusunda yönetim kurulunun yetkili olduğuna dair karar alınması ve 31.12.2017 tarihine kadar tasfiye işlemlerinin sonuçlandırılmasına karar alınmasının ardından Genel Kurul toplantısına son verildi.

 

İMES MM